Nyaraljon bérelt autóval!

Megérkezett a nyári és vele a nyaralószezon is, amikor mindenki kiveheti jól megérdemelt szabadságát és kellemesen szerettei, barátai körében töltheti a szabadidejét és pihenését. A nyaralási szokások napjainkban igen változatosak, azonban számos ember dönt úgy, hogy a kényelmi szempontok és a praktikusság figyelembe vételével úgy választ nyaraló célpontot, hogy autóval megközelíthető legyen.

A nyaralás tervezése során döntő szempont lehet az utazási forma és sokan döntenek az autós közlekedés mellet, azonban nem mindenki rendelkezik saját autóval, valamint előfordulhat, hogy nem megfelelő mennyiségű jármű található a családban, baráti társaságban és szükségessé válik a járműbérlés. Megannyi autóbérlő cég kínálja szolgáltatásait a leendő ügyfelek számára, azonban választásnál érdemes figyelembe venni saját szempontjainkat és egy megbízható szolgáltató mellett dönteni.

Cégünk széles járműkínálattal és széles felszereltségi választékkal várja új és meglévő ügyfeleit, hogy kellemesen és kényelmesen telhessen a nyaralás! Tekintse meg kínálatunkat és válasszon igényeinek megfelelően, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: